Mental coaching

  • Wanneer schakel je mij in als mental coach?
  • Wanneer ga jij deze afspraak met mij plannen?

Als je iets van bovenstaande herkent!! Zorg goed voor jezelf, dan blijf jij je eigen leven dragen.

Gaan we met de emotie samen aan de slag en kijken we wat er bij jou voor zorgt dat je op dit moment niet verder komt. Daarnaast geef ik je handvaten mee. Het is zeker niet altijd de bedoeling dat het altijd een heel lang traject word. Bij de één is het traject 6 keer, bij de ander is een wandeling genoeg.

Ik houd van een persoonlijke benadering met als doel als mental coach is samen met jou ervoor te zorgen dat er ruimte, rust en overzicht krijgt zodat je weer meer energie krijgt en weer gelukkig kan zijn met de kleine dingen in het leven.

Aan het einde van ons traject krijg je van mij een op jouw afgestemt engeltje, dit als symbool voor jouw dat je er mag zijn en dat je geliefd bent.
En om mijn mental coaching laagdrempelig te houden en als je dus niet kan wandelen, kom ik gerust bij jou thuis. En als dat niet kan, kunnen we ook bij mijn gebedskamer ’t gesprek voeren.

Walk with memories

Samen wandelen in het bos in Dongen of Oosterhout. Als wij elkaar ontmoeten gaan we samen naar je emoties kijken. Na de eerste wandeling die overigens gratis is, inventariseer ik of wij dit traject samen aangaan en of er een klik is. En vanaf dat moment gaan we samen de emotiewandeling aan.

Hoeveel wandelingen bespreek ik met je gelang de wandeling, maar jij beslist!!